dimecres, 4 d’abril de 2012

Canvas

El pianista nord-americà Robert Glasper, és conegut per combinar els sons del jazz i el hip-hop,  encara que en el seu treball Canvas (2005), d'on pertany la peça que pots escoltar a continuació surt d'aquest estil urbà i alternatiu:
 


Sembla ser que els seus concerts generen sorpresa perquè segons diu ell mateix: una hora abans de sortir a escena, no tinc ni idea del que anem a tocar. Tot depèn de les vibracions que generi l'audiència. Alguns músics recorren el món tocant cada nit el mateix, a mi m'agrada veure primer com reacciona el públic i només llavors decideixo tocar una cosa o una altra, així que mai se sap perquè cada audiència té la seva pròpia llista de cançons.

Si t'interessa sàpigues que vindrà pel Festival del Mil.leniConcert que pel que sembla no tindrà res a veure amb la peça Enoch's Meditation, doncs diuen que Robert Glaper és un brillant talent de la nova generació de músics que fa conviure el jazz amb el hip-hop, el R’n’B i el rock.

A mi aquest treball del 2005 m'agrada, ara bé, he entrat a la seva web i el que es pot escoltar no sona igual.

Bons dies sants!

2 comentaris:

maijo ha dit...

Hola, Gemma!
Fantàstic aquests sons. Aquests home és un valent i un creador excel·lent.
Espero que hagis passat unes bones festes, i ara: a tornar-hi!
Una abraçada.

GEMMA ha dit...

Hola Maijo, doncs ja saps que si vols actua a Barcelona. he passat uns molt bons dies de natura oxigenant, desitjo que tu estiguis en plena forma. parlem. Petons!