divendres, 2 de juliol de 2010

A la fresca

Aquests dies és la Fira del Vi a Vilafranca del Penedès, on s'inclouen sessions de jazz gratuïtes i a l'aire lliure. Mirant el programa Vijazz, descobreixo bona música, entre d'altres al pianista nord-americà Kenny Barron i al grup europeu Tingvall Trio.

Aquí una mostra de com sonen:

Diria que es preveuen bones copes musicals.

3 comentaris:

garbi24 ha dit...

Doncs a gaudir de la musica a la fresca que el cap de setmana es presenta calent calent

David ha dit...

Extraordinari! Meravellós! Sobretot en Barron a qui no coneixia! He mirat la seva biografia i ha tocat amb tots els grans del jazz del segle XX. Moltes gràcies per fer-me'l descobrir!
Salutacions, Gemma!

GEMMA ha dit...

Joan, doncs si vaig poder gaudir de la fresqueta musical del Vijazz, desitjo que tu també hagis sentit aquestes airejades temperatures en algun interval del teu cap de setmana. Salut!

David, de res, també ha estat un bon descobriment per a mi. Divendres tocava en Barron però no hi vaig ser aquesta nit sinó la del dissabte, i encara que aquest dia no va ser d'acords emotius fou una vetllada d'interés musical, de descobriments en l'escena actual del jazz. Hi havia un programa del tot interessant, amb grans figures, per tenir en compte en les properes edicions de la fira. Salut!