divendres, 26 de juny de 2009

Calmosa

Ella és la cantant sueca Lisa Ekdahl, de veu fràgil i suau:Diu alguna cosa com ara això: Si vols el meu amor tan fi.../ Tanca els ulls.../ No has de viatjar.../ Només pensa en mi i tanca els llums.../ Estaré en l'interior dels teus somnis més profunds...

Quin ritme més fantàstic (encara que pel meu gust les imatges del video no són molt enllà, però es tracta de tancar els ulls i escoltar la música).

4 comentaris:

Anna ha dit...

Com sempre excel·lent elecció!
I, les fotos que ilustren el video... no et recorden una mica a la revista "La Maison de Marie Claire" dels 70, abans no l'espatllessin fent-ne l'edició espanyola??
Bona tarda!

GEMMA ha dit...

Hola Anna! Si a mi també m'agrada molt la música que fa aquesta noia, encara que haig de dir que les imatges del video no m'inspiren massa que diguem, però bé una tanca els ulls i el protagonime musical absorta els sentits. La peça mereix atenció i és per això que l'he volguda compartir per aquí el bloc. No sóc massa de Maries Claires, però tens raó ho recorda. Petonàs berguedana!

Gemma ha dit...

Molt bonica, m'encanta escoltar aquest tipus de música després d'un dia llarg de feina. Un petó guapa i bon cap de setmana.

GEMMA ha dit...

Hola Gemma m'alegra que t'agradi la peça i que a sobre et serveixi per la teva recuperació laboral, un esplèndid cap de setmana per a tu bonica! Petons!!