dimarts, 16 de juny de 2009

Amplitud

He descendit d'una estada bellament reconfortant...


acompanyada també per bona música, entre altres la veu de Molly Johnson, descoberta dins del seu darrer treball Lucky. Es diu que s'ha convertit en una de les grans veus canadenques de tots els temps. La peça següent forma part del seu treball Another day:Tot conforma una deliciosa sinfonia còsmica.

5 comentaris:

Anna ha dit...

Benvinguda Gemma.
La foto aquesta tant preciosa és d'on has estat aquests dies?
Quina enveja que em fas... jo pel poble, amb una calor insuportable i un esgotament desmesurat!!
Cagumdena, jeje!
Un petó bonica!

Rosana ha dit...

Hola Gemma! És fantàstic trobar-se de cop en un indret com aquest de la foto i sentir-se aïllat del món... fins i tot intentes no trepitjar molt fort per intentar no modificar-ne res.
Lo pitjor... la tornada a la ciutat, creuar un carrer tota feliç i que et piti un cretí en cotxe!
Molts petons estiuencs =)

Gemma ha dit...

Gemma veig que saps triar llocs meravellosos per desconnectar i carregar les piles...la música imprescindible per mí.
Un petó de retorn!

Joan ha dit...

Que tal per els pics de la Cerdanya?, be?........, ma n’alegro .

Bona i plàcida nit .

Joan ;-))

GEMMA ha dit...

Hola Anna, si la foto és d'una excursió que vaig fer aquests dies, feia un dia preciós i poc després queia pedra, un canvi fantàstic!! Però per aquí tens raó, la calor apreta, cagumdena Anna!!! jaja!! Petons amb molta fresca empenta per a tu!

Hola Rosana, si allí al mig del llac, els cotxes no tenen cabuda, i que maco el que dius "sentir-se aïllat del món... fins i tot intentes no trepitjar molt fort per intentar no modificar-ne res." Coneixes bé aquestes sensacions, ho sé!!! Com van les teves escapades? Desitjo que molt bé. Petonàs

Hola Gemma, on hi hagi bells paisatges allí hi vull ser jo! I la música si et fa vibrar és una delícia més, no cal que vagin unides, però també combinen bé. Petonàs bonica!

Hola Joan, si el llac Malniu es troba pels pics de la comarca que cites, coneixes la zona? Com pots suposar tot ha anat molt bé, gràcies maco. Bona nit també per a tu!