dimecres, 13 de maig de 2009

Action art

Estic inscrita al magazine digital que s'explica a continuació, de fet també figura un link en aquest blog, me l'envien per correu electrònic, potser t'és d'interés:

Action art és un revista d'art electrònic que té com a concepte_eix l'acció. Es tracta d'una recerca en si mateixa, que té forma inicial de revista. Això permet investigar quines són les línies fonamentals que pren aquest concepte en la teoria i en l'art actual. La revista s'estructura en tres àrees: la performance, la manifestació i la fragmentació. En cadascuna trobaràs articles, material sobre els artistes i les entitats que treballen en aquesta línia. A més d'informació general, accediràs a informació sobre els esdeveniments més importants, així com revistes i editorials del sector.


Com a exemple, dins l'edició d'aquest mes pots trobar la proposta creativa de Soledad Sánchez Goldar que utilitza el seu cos de forma simbòlica per parlar del mercat de l'art, de coleccionisme, de diners i de poder.

4 comentaris:

Tonina ha dit...

Sembla interessant la revista. M'ho miraré.
Besades.

Ester ha dit...

Ostres tu...he entrat al blog de la Soledad Sánchez i tela marinera...gracies Gemma per aquesta aportació.

GEMMA ha dit...

Hi ha tantes coses interessants!! De res, només faltaria, si de cas les gràcies serien mútues i compartides. Petonets i bon dia!

GEMMA ha dit...

Per cert Tonina, he volgut deixar comentari al teu bloc i no em deixa, és normal que em passi això??