divendres, 27 de febrer de 2009

Acció

Vamos a cambiar el mundo, pequeñas acciones x mucha gente = grandes cambios, és un llibre que ja el pots trobar a les nostres llibreries.

Aquest llibre és alguna cosa més que un llibre. Darrera d'ell existeix un moviment de gent que creu que els petits gestos quotidians de cadascú de nosaltres poden canviar el món: We Are What We Do, un moviment originat en el Regne Unit que ja compta amb mils d'adeptes en tot el món i que va néixer d'una pregunta molt senzilla: ¿què és el que voldries que fessin un milió de persones??. De les mils de respostes rebudes va sorgir aquest llibre que s'ha publicat ja amb èxit a Alemanya, Austràlia, Canadà i EEUU. Es tracta de 50 accions que qualsevol de nosaltres pot realitzar i que presentades d'una forma gràfica i atractiva, amb ironia, imaginació i sentit de l'humor, consegueix convèncer de que tu sí puguis fer alguna cosa per convertir aquest món en un lloc més agradable.


La iniciativa es va crear i segueix activa en una pàgina web: wearewhatwedo.org. Hi ha un comptador online que s'actualitza cada cop que un internauta completa una acció, quan he entrat marcava 2.684.470 accions.

Sempre he cregut amb aquesta actitud, el canvi comença per un, i si tots els uns actuem ja som el TOT i èxit segur. El que es necessiten són fets perquè no quedi només amb bones intencions. Bona proposta, som-hi!