dissabte, 25 d’octubre de 2008

Melicotó

video

La lletra d'aquesta cançó de Cris Juanico diu així:

... Ets i seràs sa inspiració, i sempre em falten paraules per dir-t'ho. Podríem dir molt més, més coses, més frases, moltes més... És en aquest moment, camí a un far de llum resplendent... Tu i jo sabem que es sentiments són com ses carreteres. No saps mai lu que et vindrà, serà una curva o un replà o altra cosa que no esperes ... massa tard ... Podríem fer molt més, besades i mirades als ulls... No pensis en res més ets tu sa que m'omple de llum. Pell de melicotó, que dolça! No te deix d'estimar. Pell de melicotó, dóna'm força per caminar. Podríem dir molt més, més frases, més coses, moltes més... És en aquest moment, camí a un far de llum resplendent... Pell de melicotó, que dolça! No te deix d'estimar. Pell de melicotó, dóna'm força... Pell de melicotó, ets dolça, no te deix d'estimar. Pell de melicotó, dóna'm força per caminar.

Com suposo que imagines, a les illes préssec es diu melicotó, però sabies que els valencians li diuen bresquilla i als castellonencs melocotó? I tants i tants mots que trobaríem naturalment.

Bon cap de setmana... i em pregunto ara per què en castellà es diu fin de semana? Aquests dos dies festius són l'inici o el final de la setmana?