dijous, 24 de juliol de 2008

Efecte síndria

La síndria es considera originaria de paisos de l'Àfrica tropical i el seu cultiu es remonta des de fa segles a la rivera del Nil.


Us heu enterat de les recents investigacions que s'han obtingut d'aquesta fruita?

Sembla que aquesta fruita conté ingredients similars als del fàrmac que preveu la disfunció erèctil, per tant el seu consum faria augmentar la líbido, segons diu un estudi realitzat per científics d'una Universitat de Texas.

El potencial de la síndria es troba en els fitonutrients, uns compostos naturals que tenen fruites i verdures i que, encara que no tenen valor nutricional, són beneficiosos per a la salut. Entre ells es trobaria la citrulina, encarregada de relaxar els vasos sanguinis.

Al consumir citrulina a través de las síndries, aquesta es converteix en un aminoàcid que té molts beneficis pel cor i el sistema circulatori, al temps que ajuda a mantenir un bon sistema immune; també ajuda en el cicle de l'urea a eliminar l'amoníac i altres tòxics de l'organisme, així com va bé per tractar l'hipertensió.

No obstant existeix un problema, i és que la major part d'aquest aminoàcid es concentra en la part blanca de la síndria, - ohhh! - la que generalment no es menja. Els científics treballen ara en la recerca de noves varietats de la fruita per tal que aquest component es concentri en la seva part vermella.


A manca de Viagra, síndries! O si no tens prou amb els melons, ara ja saps de quina altra fruita servir-te.