dimecres, 11 de juny de 2008

Què fàcil!

"Expliquen que una vegada, hi havia un rei molt capritxós i excèntric, que tenia una filla molt bonica, i encara que la seva intenció era casar-la, va posar com a condició una cosa poc comú i potser, una mica absurda: va determinar que es casaria amb la seva filla i heredaria part del regne, aquell home que fos capaç de fer volar un Falcó, que des de feia molt temps, estava reposat sobre la mateixa branca.

No obstant l'avís, passaren les setmanes i ningú del regne va poder fer volar al Falcó, a pesar de tots els trucs que utilitzaren els cents d'homes que ho intentaren. Però un matí, el rei es va llevar i va veure volant al Falcó pel seu jardí.

¡Quina alegria! La seva filla ja tenia pretendent.

Quan va manar a cridar a la persona que havia fet aquell miracle, li va preguntar: ¿Has estat tu qui ha fet volar al Falcó? ¿Com ho has fet? ¿Ets mag potser?

I amb una barreja de felicitat i nerviosisme, l'humil camperol va explicar al Rei: Realment no ha estat gens difícil, l'únic que he hagut de fer, ha estat tallar la branca en la que el Falcó es trobava, i aleshores, el Falcó ha recordat que tenia ales i simplement ha représ el vol.
"


De vegades ens compliquem la vida, i la solució als nostres neguits, problemes etc... els podríem rematar ràpidament; i doncs, per què en ocasions ens costa tant de resoldre-ho? La resposta la té cadascú.