dijous, 26 de juny de 2008

Moviment Slow

Anar per la vida al ritme del "a poc a poc", avançar a pas suau i atent, moure's al compàs de la calma (que no vol dir mandrós ni adormit)... és una recomanació molt sabuda i saludable per a tothom, no crec que sigui cap descobriment per a ningú a nivell teòric saber sobre els grans beneficis que un pot obtenir fent que la marxa de la seva vida vagi a un ritme més lent i per tant menys accelerat. Però a nivell pràctic em sorgeixen preguntes: qui ho aconsegueix i per què? Interessa realment?


Me n'adono que actualment aquest tema està en voga, és un tema recorrent per boca de la majoria, però crec que en el fons pocs s'apunten al carro de la lentitud i pocs en el fons estarien disposats a apuntar-s'hi. M'equivoco??

El moviment Slow es va originar el 1986, una proposta molt interessant clar que sí. Voto, però, perquè vagi molt més enllà de ser un mer moviment internacional més, evitant així que no resti entre altres coses només com una expressió que sovint queda bé de pronunciar. Que passi a convertir-se en una actitud de veres.

Vinga, instaurem aquest ritme pausat en els rellotges dels fets! I no em diguis que ja és tard per canviar, que sóc pacient.

Ah! I l'activitat és compatible amb la calma.