dimecres, 30 d’abril de 2008

Eat the Art


No és un semàfor qualsevol, només ho sembla, aquest és de xocolata i per tant es pot menjar. És una de les moltes escultures que ahir van ser exposades al Palau Robert de Barcelona, peces elaborades per diferents artistes de diferents disciplines. Un certamen organitzat per la Pastisseria Canal que ja fa quatre anys que convoca. Es tracta d'inspirar-se i fer de la creativitat un dolç art efímer. Una oferta sensorial que els espectadors poden tenir el luxe de saborejar, doncs les peces es fonen en el res a l'acabar la cita perquè tothom pot tastar-ne un tros. Ahir només se'n salvà de desaparèixer una de les obres exposades, aquella obra que va ser seleccionada. Per tant qui tingui curiositat per aquesta peça destacada té ara dues setmanes per poder contemplar-la a l'aparador de l'esmentada pastisseria.

Es confirma un cop més que la gastronomia catalana té un component creatiu i original magnífic, és indubtable. Un seguit d'innovació que no cesa i no deixarà de sorprendre'ns perquè crear desconcerta. On estan els límits de l'art? Pregunta amb infinites respostes, aquí està part de la seva màgia.